Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες . Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και στο Αιγαίο βαθμιαία 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-32, στα δυτικά από 19-34, στα κεντρικά από 19-34, στα νότια από 22-30 και στα ανατολικά από 23-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 8/7
Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία και Σποράδες και τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου