Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Καιρός

Γενικά: Επιδείνωση από το απόγευμα στη Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, με σποραδικές καταιγίδες  τοπικά ισχυρές, με χαλαζοπτώσεις, κατά την διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-32, στα δυτικά από 19-34, στα κεντρικά από 19-35, στα νότια από 22-34 και στα ανατολικά από 20-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι, με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-32 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 18/6
Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, περιοδικά στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Στα κεντρικά και βόρεια θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά γενικά αίθριος και από αργά το βράδυ, τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου