Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις απογευματινές ώρες . Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-33, στα δυτικά από 17-34, στα κεντρικά από 18-36, στα νότια από 21-34 και στα ανατολικά από 21-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-33 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 17/6
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Τα φαινόμενα πιθανόν τοπικά ισχυρά στην Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη  χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου