Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές  και απογευματινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ και τα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-26, στα δυτικά από 17-29, στα κεντρικά από 15-28, στα νότια από 19-28 και στα ανατολικά από 19-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 καις τα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-24 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 23/6
Στα βορειοανατολικά παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου