Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, περιοδικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Στα κεντρικά και βόρεια θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-27, στα δυτικά από 19-28, στα κεντρικά από 17-31, στα νότια από 22-32 και στα ανατολικά από 20-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-26 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 19/6
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων και βελτίωση μέχρι το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου