Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Καιρός

Γενικά: Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων και βελτίωση μέχρι το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-27, στα δυτικά από 17-29, στα κεντρικά από 20-28, στα νότια από 20-28 και στα ανατολικά από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές τις απογευματινές ώρες. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-21 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 20/6
Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου