Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά, τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-28, στα δυτικά από 18-30, στα κεντρικά από 16-30, στα νότια από 21-29 και στα ανατολικά από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με  νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με  πρόσκαιρες  βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-27 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 21/6
Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Εύβοια, ανατολική Στερεά και βόρειο Αιγαίο, νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου