Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Καιρός

Γενικά: Άστατος με πρόσκαιρες βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-26, στα δυτικά από 16-29, στα κεντρικά από 16-28, στα νότια από 19-27 και στα ανατολικά από 20-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και το πρωί στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-27 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-25 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 28/6
Λίγες τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου