Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Μήλα κομπόστα



  • 500 gr μήλα, 1 κούπα ζάχαρη (προσθέστε κι άλλη ζάχαρη αν θέλετε την κομπόστα πιο γλυκιά), μερικά γαρυφαλάκια, 1 φλούδα πορτοκαλιού, κουκουνάρια.
Καθαρίζετε και κόβετε τα μήλα στα τέσσερα. Τα βάζετε να βράσουν σε νερό ίσα να τα σκεπάζει. Προσθέστε την ζάχαρη, τα γαρυφαλάκια και την φλούδα πορτοκαλιού. Τα αφήνετε να βράσουν μέχρι μαλακώσουν και να πιούν τα υγρά τους. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με τα κουκουνάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου