- 5 κρεμμύδια σε φετάκια, 2 κ σ βούτυρο, 5 κούπες ζωμός κρέατος ή κότας, ½ κούπα κρασί κόκκινο, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κ σ αλεύρι, αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζετε, πλένετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε σε λεπτές φέτες. Τα σοτάρετε με το βούτυρο, μέχρι να πάρουν ένα καστανό χρώμα και να μαλακώσουν περίπου 35-40΄. Σοτάρετε το σκόρδο για 1 λεπτό και το βγάζετε. Προσθέτετε το αλεύρι, τον ζωμό, το κρασί, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 25-30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου