Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Καιρός

Γενικά: Επιδείνωση από το μεσημέρι με ισχυρές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα στο Ιόνιο από τις απογευματινές ώρες. Χιονοπτώσεις από το μεσημέρι σε όλα τα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας  και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6 και στο Ιόνιο 7-8 και σταδιακά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -01-13, στα δυτικά από 04-17, στα κεντρικά από 03-17, στα νότια από 09-19 και στα ανατολικά από 11-19 βαθμούς Κελσίου. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.  

Αττική
Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές.  Οι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 1 /12
Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές από τις μεσημεριανές ώρες αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία την Πελοπόννησο, την Στερεά, την Εύβοια, τις δυτικές Κυκλάδες, την Θεσσαλία και τις Σποράδες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6-7 και στα πελάγη 8 και τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου