Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Μουσταλευριά

  • 1 κιλό μούστος κομμένος, 1 ποτήρι αλεύρι ή νισεστέ, σουσάμι, κανέλα
Βάζετε τα ¾ του μούστου σε μια κατσαρόλα για να βράσουν. Αναμιγνύεται τον υπόλοιπο μούστο με το αλεύρι και μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται ο μούστος στην κατσαρόλα, ρίχνετε τον μούστο με το αλεύρι. Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να αρχίσει να πήζει το μίγμα. Σερβίρετε την μουσταλευριά σε μπολάκια, πασπαλίζετε με το σουσάμι και την κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου