Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Σπανακόρυζο

  • 1 κιλό σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο, 1 πράσο και 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένα, 1 κούπα ρύζι, 1 κούπα λάδι, 2 κ σ πελτέ, αλάτι, πιπέρι.

Τσιγαρίζετε στο λάδι το πράσο και κρεμμύδι, ρίχνετε το σπανάκι και το αφήνετε για λίγο να γιαχνιστεί. Προσθέτετε το ρύζι, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό. Αφήνετε να βράσει για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να πιει τα υγρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου