Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Πολύχρωμη σαλάτα

  • 1 ματσάκι ρόκα, 2 ντομάτες, 1 αγγουράκι μικρό, 1 κούπα  καλαμπόκι από κονσέρβα, 1φέτα ψωμί του τόστ ή κρουτόν, ¼ κούπα ελαιόλαδο, 1 κ σ χυμό λεμονιού, 1 κ γ μουστάρδα, αλάτι.
Κόβετε το ψωμί σε κυβάκια, βάζετε λίγο λάδι και τα τηγανίζετε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να γίνουν τραγανιστά. Κόβετε  την ρόκα και την βάζετε σε σαλατιέρα, προσθέτετε τις ντομάτες σε φετάκια, το αγγούρι σε ροδέλες και το καλαμπόκι και τα κρουτόν. Χτυπάτε σε βαζάκι το λάδι, την μουστάρδα, το λεμόνι  και περιχύνετε την σαλάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου