- 1 μικρό σφικτό λάχανο, 2 καρώτα, 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο, ελαιόλαδο, ξύδι λευκό, αλάτι
Ψιλοκόβετε το λάχανο, το πλένετε και το βάζετε σε σουρωτήρι να στραγγίσει. Τρίβετε τα καρώτα. Βάζετε το λάχανο σε ένα μπολ με τα τριμμένα καρώτα από πάνω. Βάζετε σ’ ένα γυάλινο βαζάκι το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο, το αλάτι, κλείνετε με το καπάκι του, τα χτυπάτε και περιχύνετε την λαχανοσαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου