- 300 γρ αλεύρι, 500 γρ φρέσκο γάλα, 1 αυγό, 1 κ γ ζάχαρη, ανθότυρο, μέλι, ελαιόλαδο,
Σε μια λεκάνη ανακατεύετε το αλεύρι, το γάλα, το αυγό και την ζάχαρη, να γίνουν ένας λείος μαλακός χυλός. Ζεσταίνετε το λάδι σ’ ένα τηγάνι, ρίχνετε μια κουταλιά από τον χυλό και κουνώντας το τηγάνι τον απλώνετε μέχρι τις άκρες. Όταν ψηθεί από την μια μεριά, αναποδογυρίζετε και από την άλλη. Γυρίζει εύκολα αν βάλετε επάνω στην κρέπα ένα πιάτο και αναποδογυρίσετε το τηγάνι. Συνεχίζετε μέχρι να τελειώσει όλος ο χυλός. Βάζετε ανθότυρο, τις διπλώνετε και περιχύνετε με μέλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου