Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Φασολάδα με σύβραση

·         ½ κιλό μικρά ξερά φασόλια, 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι και 1 πράσο ψιλοκομμένα, 2 καρότα σε ροδέλες, 1 κούπα σέλινο ψιλοκομμένο, αλάτι
Βάζετε τα φασόλια από το βράδυ στο νερό. Το πρωί τα ξεπλένετε καλά, βάζετε φρέσκο νερό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά. Σοτάρετε σε 2-3 κ σ λάδι το κρεμμύδι και το πράσο προσθέτετε τα καρώτα, το σέλινο και σιγοβράζετε για λίγο. Τα ρίχνετε στα φασόλια και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσουν. Λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος μαγειρέματος, αλατίζετε και ρίχνετε το υπόλοιπο λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου