Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Καιρός

Γενικά: Σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας στα κεντρικά και νότια και από το μεσημέρι καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 0-25, στα δυτικά από 15-28, στα κεντρικά από 13-27, στα νότια από 19-28 και στα ανατολικά από 18-27 βαθμούς Κελσίου.  

Αττική 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-27 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Πρόγνωση για Δευτέρα 23/9
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στις θαλάσσιες-παραθαλάσσιες περιοχές της δυτικής Ελλάδας, στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου