Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ομελέτα φούρνου

  • 4 αυγά, 4 φέτες μπέικον, 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, λίγο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Ψιλοκόβετε το μπέικον, το κρεμμυδάκι και το μαϊντανό. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα ασπράδια σε μαρέγκα, προσθέτετε τους κρόκους, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το μπέικον, τον μαϊντανό, το κρεμμυδάκι και ανακατεύετε. Αλείφετε με λάδι  ένα αντικολλητικό ταψάκι, απλώνετε το μίγμα των αυγών και ψήνετε 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει η ομελέτα και να ξεκολλάει από το ταψί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου