Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Σαλάτα ρόκα με κάπαρη και φέτα

  • 1 ματσάκι ρόκα, 3-4 τρυφερά φύλλα μαρουλιού, 1 ντομάτα σε φετάκια, 1 κρεμμύδι σε φέτες, ½ κούπα κάπαρη ξαρμυρισμένη, 10-12 ελιές, 150 γρ φέτα σε κομματάκια, 1 κ γ μέλι, 3 κ σ μπαλσάμικο, 1/3 κούπας ελαιόλαδο.
Πλένετε και στραγγίζετε την ρόκα και το μαρούλι. Τα κόβετε σε σαλατιέρα σε δυο τρία μέρη με το χέρι. Προσθέτετε την ντομάτα, την κάπαρη, και το τυρί. Χτυπάτε το μέλι, με το λάδι και το μπαλσάμικο και περιχύνετε την σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου