Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κοτόπουλο με καλαμπόκι και ρόκα

  • 1 στήθος κοτόπουλου φιλεταρισμένο, 1 ματσάκι ρόκα, 1 κούπα καλαμπόκι φρέσκο, κατεψυγμένο ή κονσέρβας, 2 κ σ μαγιονέζα, 1 κ γ μουστάρδα, ½ κούπα παρμεζάνα τριμμένη, ελάχιστο αλάτι

Βράζετε το κοτόπουλο και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Βράζετε τα καλαμπόκια αν είναι φρέσκα ή κατεψυγμένα και τα αφήνετε να κρυώσουν. Ανακατεύετε την μαγιονέζα με την μουστάρδα. Πλένετε, στραγγίζετε την ρόκα και την βάζετε σε μια σαλατιέρα κομμένη στα δυο. Προσθέτετε το καλαμπόκι και το κοτόπουλο. Αλατίζετε και περιχύνετε με την σάλτσα μαγιονέζας-μουστάρδας. Πασπαλίζετε με το τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου