Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

12ο Γκαλά Στίβου Γυναικών 2011


Την Τετάρτη 1/6 πραγματοποιείται στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης μίτινγκ στίβου, όπου μετέχουν αποκλειστικά και μόνο γυναίκες και φέτος είναι αφιερωμένο στην πρόληψη υγείας, με τη συνεργασία του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Το Γκαλά Στίβου Γυναικών διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του ΣΕΓΑΣ (ελληνική ομοσπονδία στίβου), της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, καθώς και της ΕΑΑ (Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου) και μεταδίδεται ζωντανά από την κρατική τηλεόραση.

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Φιλοθέη Γκαλά περιλαμβάνονται 6 αγωνίσματα (100μ., 100μ. εμποδίων, ύψος επί κοντώ, μήκος και τριπλούν) και στις προηγούμενες διοργανώσεις έχουν παρελάσει όλες οι μεγάλες αθλήτριες και σημαντικές παγκόσμιες πρωταθλήτριες και ολυμπιονίκες από το εξωτερικό. Και φέτος, παράλληλα με το Φιλοθέη γκαλά, έχουν ενταχθεί επίσης αγώνες για κορίτσια όλων των ηλικιών και βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) καθώς και ορισμένα αγωνίσματα κορασίδων και νεανίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου