Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής


Ατζέντα Εκδηλώσεων

Την Τρίτη 21/6 και ώρα 21:00 η Μικτή Δημοτική Χορωδία και το Σύνολο Παλαιάς Μουσικής σε συναυλία στο Βυζαντινό Μουσείο (Βασ. Σοφίας 22). Διεύθυνση Χορωδίας: Σταύρος Μπερής. Είσοδος Ελεύθερη

Στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την Τρίτη 21/6 με ελεύθερη για το κοινό είσοδο, στις 20.00, μουσική βραδιά που περιλαμβάνει την εμφάνιση πέντε μουσικών συνόλων ("Metallon", Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, Melos Brass & Φίλοι, Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και Κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή) που θα παρουσιάσουν, εναλλάξ σε δύο σκηνές, τέσσερα ημίωρα προγράμματα με δημοφιλή έργα, μέσα από όλο το φάσμα της μουσικής. Η γιορτή θα κλείσει με μουσική από dj.

Στον πεζόδρομο της οδού Αδριανού εμπρός από το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum την Τρίτη 21/6 από τις 20.00 ως τις 24.00 και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό έχει προετοιμαστεί μια βραδιά γεμάτη μουσική που περιλαμβάνει από τζαζ μελωδίες, ιταλικές καντσονέτες και γαλλικά βαλς ως ελληνικές και βαλκανικές μουσικές και κινηματογραφικές επιτυχίες.

Στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (οδός Σίνα) την Τρίτη 19/6 με ώρα έναρξης 19:00 συναυλία με έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Είσοδος ελεύθερη. Στο Δελφικό Ωδείο (Κορινθίας 6, Αμπελόκηποι) Κλασσική μουσική με ώρα έναρξης 11:00.

Την Τετάρτη 22/6 και ώρα 21:00 η Συμφωνική Ορχήστρα στο Βυζαντινό Μουσείο (Βασ. Σοφίας 22), με ελεύθερη είσοδο. Μουσική Διεύθυνση: Μιχάλης Οικονόμου.
Ακόμα στην πλατεία Κεραμικού με ώρα έναρξης 18:00, Pop electro dance

Παλιά Βουλή-Πλατεία Κολοκοτρώνη την Τετάρτη 22/6 με ελεύθερη είσοδο στις 21:00 Soulfoul house, Dj Betty. Και την Πέμπτη με ώρα έναρξης 21:00 Soul foul house

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου