Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σουβλάκια κοτόπουλου, με ψητό χαλούμι και πιτάκια


500 γρ στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μεγάλα κυβάκια, μουστάρδα, ελαιόλαδο, ρίγανη, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι
300 γρ χαλούμι κομμένο σε φετάκια, πίττες για σουβλάκια, ή πιτάκια μικρά

Σε μια λεκάνη βάζετε τα κομμάτια του κοτόπουλου, ρίχνετε ρίγανη, ψιλοκομμένο σκόρδο, μουστάρδα και λάδι. Ανακατεύετε, σκεπάζετε και αφήνετε να μαριναριστούν για 2-3 ώρες. Περνάτε το κρέας σε ξύλινα καλαμάκια. Ψήνετε σε σχάρα ή στο γκριλ. Βγάζετε τα σουβλάκια σε ταψάκι, τα αλατοπιπερώνετε, τα καλύπτετε με αλουμινόχαρτο και τα διατηρείτε ζεστά μέχρι να σερβίρετε.

Αλείφετε ελαφρά τα πιτάκια και το χαλούμι με λάδι και ψήνετε για 1-2 στην σχάρα ή στο γκριλ. Σερβίρετε με τα σουβλάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου