Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις  από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια ορεινά. Ένταση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες με σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 22-42 βαθμούς, στα δυτικά 22-38, στα κεντρικά 22-43, στα νότια 27-40 και στα ανατολικά 26-40 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25-43 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αίθριος, με νεφώσεις τοπικά αυξημένες από το απόγευμα με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, με ένταση των φιανομένων το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22-41 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 3/7
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές -απογευματινές ώρες και στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην κεντρική, ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Εξασθένηση των φαινομένων  από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και βαθμιαία από τα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου