Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Γενικά αίθριος και στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στα δυτικά και στα βορειοανατολικά.
Σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-31 βαθμούς, στα δυτικά 20-31, στα κεντρικά 20-33, στα νότια 23-31 και στα ανατολικά 22-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 27/7
Γενικά αίθριος με νεφώσεις τοπικά αυξημένες από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  και στα βορειοανατολικά τοπικές βροχές. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου