Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και  ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα νησιά των βορείων Κυκλάδων.
Βελτίωση από τις απογευματινές ώρες (εκτός των κεντρικών ηπειρωτικών, των Σποράδων και της Εύβοιας). Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-26 βαθμούς, στα δυτικά 19-29, στα κεντρικά 18-29, στα νότια 22-30 και στα ανατολικά 22-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι  4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 18/7
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο βόρειο Αιγαίο 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου