Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος γενικά με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια, με ένταση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-32 βαθμούς, στα δυτικά 19-36, στα κεντρικά 24-35, στα νότια 24-33 και στα ανατολικά 25-36 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία μετά το μεσημέρι, με ένταση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 16/7
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά (πλην Θράκης) και τις Σποράδες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου