Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές και με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από το βράδυ στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-29 βαθμούς, στα δυτικά 21-32, στα κεντρικά 20-32, στα νότια 23-32 και στα ανατολικά 23-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το απόγευμα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με ένταση των φαινομένων από την νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι  4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες περιοδικά ισχυρές. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και από το απόγευμα στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 17/7
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και  ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα νησιά των βορείων Κυκλάδων όπου κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά. Βελτίωση από τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου