Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα δυτικά και βόρεια και σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-35 βαθμούς, στα δυτικά 21-34, στα κεντρικά 20-36, στα νότια 25-33 και στα ανατολικά 24-35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20-33 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 27/7
Γενικά αίθριος και στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι ισχυρά με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου