Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Πολύχρωμη σαλάτα

  • 1 κούπα λάχανο λευκό ψιλοκομμένο, 1 κούπα κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο, 1 κούπα μαρούλι ψιλοκομμένο, 2 καρώτα τριμμένα, ελιές, 5-6 κ σ ελαιόλαδο, 3 κ σ μηλόξυδο, αλάτι
Βάζετε τα λαχανικά και τις ελιές σε μια σαλατιέρα, αλατίζετε, χτυπάτε το λάδι με το ξύδι και περιχύνετε την σαλάτα. Ανακατεύετε και σερβίρετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου