Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 03-13, στα δυτικά από 08-16, στα κεντρικά από 05-16, στα νότια από 09-15 και στα ανατολικά από 11-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ανατολικά και βόρεια το πρωί. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι  βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια στα γύρω ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-11 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 26/2
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου