Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Σποραδικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βόρεια, και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων την νύχτα Χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της βόρεια Ελλάδας. Οι άνεμοι βόρειοι 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 04-14, στα δυτικά από 07-16, στα κεντρικά από 06-17, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας την νύχτα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές και μετά το μεσημέρι πιθανές καταιγίδες. Την νύχτα πιθανότητα χιονοπτώσεων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-12 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 24/2
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα ανατολικά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου