Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Τηγανιά ανάμικτη

Υλικά: 1/2 κιλό χοιρινό,  ½ κιλό χοιρινή πανσέτα, 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο, 1 κούπα κόκκινο κρασί, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φετάκια, 2-3 μανιτάρια λευκά σε φετάκια, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 2 κ.σ μουστάρδα σε σκόνη, ρίγανη, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση: Κόβετε τα κρέατα σε καρεδάκια και τα διατηρείτε σε χωριστά μπολάκια. Σ’ ένα βαθύ τηγάνι ροδίζετε στο λάδι κατά σειρά την πανσέτα, το χοιρινό και το κοτόπουλο. Σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια, το σκόρδο, την μουστάρδα, την ρίγανη, το θυμάρι, αλατοπιπερώνετε και ψήνετε μέχρι να μαλακώσουν τα κρέατα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου