Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά. Τοπικές καταιγίδες στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 04-14, στα δυτικά από 08-16, στα κεντρικά από 08-17, στα νότια από 09-17 και στα ανατολικά από 08-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές και βραδινές ώρες, οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι  νότιοι 3-4 και το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 2-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 1/3
Στα βόρεια νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου