Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι στα δυτικά, τα νότια και βαθμιαία στην ανατολική νησιωτική χώρα. Μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 05-16, στα δυτικά από 06-17, στα κεντρικά από 04-17, στα νότια από 10-19 και στα ανατολικά από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές το μεσημέρι και πιθανότητα καταιγίδας από το απόγευμα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05-15 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 22/2
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση στην ανατολική νησιωτική χώρα. Την υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου