Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στα δυτικά, τοπικές βροχές με σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές, άστατος καιρός, με νεφώσεις και πιθανότητα βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 05-16, στα δυτικά από 09-15, στα κεντρικά από 07-16, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 14/2
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νοτιότερα πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου