Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από τα  δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  και θα κυμανθεί στα βόρεια από 05-11, στα δυτικά από 08-14, στα κεντρικά από 08-12, στα νότια από 10-15 και στα ανατολικά από 11-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες νωρίς το πρωί πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων  που μετά το μεσημέρι θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι  βόρειοι 5-6 και στα ανατολικά από το μεσημέρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιόνια στα γύρω ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Οι άνεμοι ανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-11 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 25/2
Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην ανατολική Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά 5-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου