Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες από τα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 02-18, στα δυτικά από 05-19, στα κεντρικά από 02-20, στα νότια από 10-20 και στα ανατολικά από 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το βράδυ. Οι άνεμοι  νότιοι  3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Το πρωί τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-16 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 21/2
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι στα δυτικά, τα νότια και βαθμιαία στην ανατολική νησιωτική χώρα. Εξασθένηση από το βράδυ και από τα δυτικά. Μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου