Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Κρέας με άγρια χόρτα αυγολέμονο


• 1 κιλό κρέας σε μερίδες, 1 κιλό άγρια χόρτα (σταμναγκάθι, καυκαλήθρες, ραδίκια) καθαρισμένα, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, 1 σκελίδα σκόρδο, χυμό λεμονιού, 1 αυγό, αλάτι, πιπέρι

Τσιγαρίζετε το κρέας στο λάδι. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες, τον άνηθο και το σκόρδο ψιλοκομμένα, λίγο χλιαρό νερό και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Ρίχνετε τα χόρτα, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσει ακόμα 10-12 λεπτά. Χτυπάτε τ’ αυγά, ρίχνετε τον χυμό λεμονιού και αυγοκόβετε το φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου