Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Καιρός


Γενικά αίθριος και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-20, στα δυτικά από 7-20, στα κεντρικά από 5- 21, στα νότια από 12- 19 και στα ανατολικά από 10- 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος, ενώ βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι με ένταση 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-20 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 29/3
Γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά και νότια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Στην Πελοπόννησο, Στερεά, Μακεδονία και Θράκη τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου