Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Καιρός


Τοπικές βροχές στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τη βόρεια Κρήτη και βελτίωση από το μεσημέρι.. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νότια ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-16, στα δυτικά από 7- 21, στα κεντρικά από 5-17, στα νότια από 9-17 και στα ανατολικά από 8 -19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις πρωινές ώρες στα βόρεια και από το απόγευμα βελτίωση. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί με ένταση 4-5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση στα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 8-16 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 28/3
Γενικά αίθριος και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου