Συνολικές προβολές σελίδας
Σάββατο 24 Μαρτίου 2012
Μπακαλιάρος στο φούρνο με πατάτες και καρώτα
1 κιλό μπακαλιάρος ή άλλο ψάρι σε φέτες, 5 μεγάλες πατάτες σε ροδέλες, 3-4 καρώτα σε ροδέλες, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη ή κον κασέ με 1 κ γ ζάχαρη και 1 κ σ πελτέ, ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 1 κούπα ελαιόλαδο, αλάτι (προαιρετικά), ρίγανη, πιπέρι.
Σ’ ένα ταψί ρίχνετε λίγο λάδι, στρώνετε τις πατάτες, τα καρώτα, τον μπακαλιάρο, περιχύνετε με την ντομάτα που έχετε βάλει την ζάχαρη και τον πελτέ, πασπαλίζετε με το σκόρδο, τον μαϊντανό, το λάδι, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 40-50 λεπτά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου