Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Καιρός


Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου πιθανότητα ασθενών βροχών. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Οι άνεμοι ασθενείς και τοπικά στο Αιγαίο βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-21, στα δυτικά από 6-21, στα κεντρικά από 6-21, στα νότια από 9-19 και στα ανατολικά από 8 -20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι με ένταση 3-4 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση στα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-21 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 27/3
Τοπικές βροχές στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τη βόρεια Κρήτη και βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νότια ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου