Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Μουσικό φθινόπωρο στο Μαρούσι


Τετραήμερο με μουσικές βραδιές από τις 24- 27/10, διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου στο αμφιθέατρο του πολυχώρου «Maroussi Plaza» (Φραγκοκλησιάς 3Α & Γρανικού, Παράδεισος Αμαρουσίου).Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δευτέρα 24/10 ώρα 20:30
Τιμητική εκδήλωση-αφιέρωμα στην ηθοποιό, Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Στη συνέχεια μουσικό μέρος με μελωδίες από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή.

Τρίτη 25/10 ώρα 20:30
Οι καθηγητές του μοντέρνου τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Αμαρουσίου θα παρουσιάσουν μια μπλουζ – ροκ (blues – rock) παράσταση.

Τετάρτη 26/10
Βραδιά αφιερωμένη σε τζαζ μελωδίες.

Πέμπτη 27/10
Εκδήλωση με τίτλο «Ωραίες μουσικές… χωρίς περιορισμούς» με τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Πλέσσα, Κραουνάκη, Μικρούτσικου, Γιαννίδη, A. Piazzolla K. Weill, Nino Rota κ ά. Συμμετέχουν: Παναγιώτης Πετράκης, Έλενα Χριστοδούλου και Χριστίνα Παντελή

Ο δήμος έχει προβλέψει τη δωρεάν μεταφορά των θεατών με λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, από και προς το σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου στο χώρο των εκδηλώσεων.
Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το σταθμό των ΗΣΑΠ τη Δευτέρα στις 17:30 και τις υπόλοιπες ημέρες στις 20:00 και θα επιστρέφουν τον κόσμο από το «Maroussi Plaza» μετά τις εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου