Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

H Ατζέντα της Ημέρας

- Ανοιχτή συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 19:00 οργανώνει η Πρυτανεία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κύριους ομιλητές τον πρύτανη του πανεπιστημίου, Θ.Πελεγρίνη και τον Μίκη Θεοδωράκη. Θα μιλήσουν ακόμα οι καθηγητές Γιώργος Κασιμάτης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Νότης Μαριάς, Κώστας Μπέης και Κώστας Χρυσόγονος.

- Η εκδήλωση με προϊόντα από όλη την χώρα «Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές» στην Πλατεία Κλαυθμώνος από 09:00-20:00

- Δωρεάν αναπνευστικός έλεγχος με τη βοήθεια της κινητής μονάδας σπιρομέτρησης, πραγματοποιεί η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στην Πλατεία Κλαυθμόνος, από τις 09:30 -14:30.

- Λήγει η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για φορολογούμενους με ΑΦΜ 60 ή 70 ή 80 ή 90 ή 00, που έχουν εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες (μισθοί-συντάξεις).

- Λήγει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων Φόρου Ακίνητης Περιουσίας Νομικών Προσώπων έτους 2011, ανεξαρτήτως του τελευταίου ψηφίου του ΑΦΜ του υπόχρεου Νομικού Προσώπου.

- Στο πρόγραμμα των πανελληνίων εξετάσεων ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Α΄) και μαθημάτων ειδικότητας ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Β΄) οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμιά εκπαίδευση εξετάζονται στα μαθήματα:
Συστήματα ψηφιακών ηλεκτρονικών, Γραφιστικές εφαρμογές, Στοιχεία ανατομίας-φυσιολογίας 2, Αρχές οικονομικής θεωρίας 2, Διαμόρφωση τοπίου

- Νέο ραντεβού στο Σύνταγμα για τις 18:00 έχουν δώσει οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες

Δακτύλιος: Κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα με Μονό νούμερο (07:00 - 20:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου