Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Εκδηλώσεις στους δήμους


Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιεί στο κλειστό θέατρο του Αμαλιείου Ιδρύματος (Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι), στις 19:00 με ελεύθερη είσοδο, εκδήλωση –αφιέρωμα του διεθνούς φήμης χορευτή-χορογράφο και δάσκαλο κλασσικού χορού Ντανιέλ Λομμέλ.

Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και η Περιβαλλοντική Οργάνωση “Ελλάδα Καθαρή” με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού - Πολιτιστικό Σημείο Επαφής, της Πρεσβείας του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα και της Πρεσβείας της Σλοβακικής Δημοκρατίας παρουσιάζουν, στο πλαίσιο του 13ου Eco Art Festival, την ομαδική έκθεση με τίτλο “Περιβάλλον- Πολιτισμός” στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων (Βασ. Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας, Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής)

«Οι ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες παιδιών και εφήβων» είναι το θέμα του κύκλου σεμιναρίων για γονείς και εκπαιδευτικούς που διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με τη σύμβουλο ψυχολογίας Ευαγγελία Παπαδοπούλου. Η πρώτη από τις τρεις συνολικά συναντήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30/5, 18:00-20:00 στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας (Αγ. Σοφίας και Καλλιπόλεως 59).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου