Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Μοσχαράκι λεμονάτο


1 κιλό στήθος μοσχαρίσιο, 2 πράσα σε ροδέλες, 1 κρεμμύδι τριμμένο, 3-4 σκελίδες σκόρδο τριμμένες, 1 κούπα ελαιόλαδο, χυμό 2 λεμονιών, αλάτι, πιπέρι.

Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε κομμάτια.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα πράσα και τα σκόρδα και αφήνουμε να σοταριστούν κι αυτά.

Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και βράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει και να μείνει με την σάλτσα του.

Πέντε λεπτά πριν κλείσουμε την φωτιά, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου