Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010
Μπαρμπούνια σαβόρο
Σαβόρο στα ιταλικά σημαίνει γευστικό. Και πραγματικά είναι ένα πολύ γευστικό πιάτο
• 1 κιλό μπαρμπούνια ή κουτσομούρες, φρέσκα ή κατεψυγμένα, 1 κούπα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη ή κον κασέ, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 2 κ σ ξύδι, 2 κ σ σταφίδα, μαϊντανός ψιλοκομμένος, αλεύρι, ελαιόλαδο, αλάτι χονδρό.
Καθαρίζετε πλένετε και αλατίζετε τα ψάρια.
Τα αλευρώνετε, τα τηγανίζετε και τα βάζετε σε πιατέλα.
Στο ίδιο τηγάνι που τα τηγανίσατε και χωρίς να βγάλετε τα κατάλοιπα του αλευριού, ροδίζετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε την ντομάτα, το σκόρδο, τις σταφίδες, το ξύδι και σιγοβράζετε 10-12 λεπτά να δέσουν σε σάλτσα.
Περιχύνετε τα μπαρμπούνια και πασπαλίζετε με τον μαϊντανό.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου