Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ενημέρωση


Σε 48ωρη απεργία προχωρούν την Τρίτη 30/11 και την Τετάρτη 1/11 οι γιατροί του ΙΚΑ και οι υγειονομικές μονάδες του Ιδρύματος θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Την κινητοποίηση στηρίζει η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), καλώντας τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία.

Σε 24ωρη απεργία από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης, προχωρούν οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, όπως αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια και οι ομοσπονδίες του κλάδου. Στις 11:00 πμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας.

Νέα 48ωρη απεργία από τις 6:00 πμ της Τρίτης 30/11 έως τις 6:00 της Πέμπτης 2/12 αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Η απεργία περιλαμβάνει τις κατηγορίες πλοίων για τις οποίες εκκρεμεί η υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και είναι τα ακτοπλοϊκά επιβατηγά οχηματαγωγά, τα μεσογειακά φορτηγά και τα ακτοπλοϊκά φορτηγά κάτω των 500 κόρων ολικής χωρητικότητας.Ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννης Διαμαντίδης ανακοίνωσε την πολιτική επιστράτευση των ναυτεργατών


Την απαγόρευση μπιμπερό που περιέχουν δισφαινόλη Α, μια αμφιλεγόμενη χημική ουσία που χρησιμοποιείται στην κατασκευή πλαστικών δοχείων για τρόφιμα, αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα τεθεί σε εφαρμογή στις αρχές του 2011.Σύμφωνα με την ανακοίνωση υπάρχουν φόβοι ότι το συγκεκριμένο χημικό μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη και την ανοσολογική απόκριση των μικρών παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου